نخود سلامت
نخود سرشار از فیبر و حاوی مواد گیاهی متعددی است که از چاقی، دیابت و سرطان جلوگیری می کند، بنابراین آنها به عنوان یک غذای بسیار سالم در نظر گرفته می شوند.
فصل نخود:
نخود امروز در بازار تقریباً در سراسر جهان رشد می کند و تقریباً در تمام طول سال در خرده فروشی های داخلی یافت می شود.
با این حال، از آنجایی که نخود موجود در اینجا همه کالاهای وارداتی هستند، آنها را فقط می توان در خرده فروشی ها به صورت خشک یا منجمد یافت علاوه بر شکل خالص، محصولات غذایی تهیه شده از نخود مانند هوموس نیز موجود است.
توضیحات نخود
از آنجا از طریق منطقه مدیترانه به هند رسید، امروزه در بسیاری از کشورهای نیمه گرمسیری جهان چه در دنیای قدیم و چه در دنیای جدید به ویژه آمریکای مرکزی کشت می شود و تقاضای کمی برای خاک ایجاد می کند و با آب بسیار کمی از بین می رود.
ارتفاع گیاه علفی یک ساله به 1 متر می رسد و ساقه به طور آشکار چهار لبه، کمی منشعب است و به صورت ایستاده یا دراز کشیده است.
برگ های آن ها متناوب، بی آب و به اندازه 5 تا 10 سانتی متر است. قلم ها که به پنج شاخک تقسیم شده اند به طرز چشمگیری با آنها متفاوت است.
گلها در زیر برگها منفرد هستند و در سه رنگ زرشکی، بنفش کم رنگ و سفید وجود دارند و اندازه گل نخود حدود 10 میلی متر است، طول کل حبوبات فقط 3 سانتی متر است (که نسبتا کوتاه است) و حاوی دو دانه خوراکی بژ تا سیاه به شکل نامنظم است.
نخود خام حاوی سموم غیرقابل هضم است، بنابراین آنها در آب خیس می شوند و این باید به دلیل سموم دور ریخته شود سپس برای پخت و پز به آب تازه نیاز است.
مواد لازم نخود
نخود یکی از با ارزش ترین غذاهاست علاوه بر پروتئین و کربوهیدرات، نخود حاوی فیبر، لیزین، ویتامین B1 و B6 و اسید فولیک است، به این مواد معدنی منیزیم، آهن و روی اضافه شده است مانند همه حبوبات، نخود نیز حاوی نشاسته است، یعنی قند سه گانه که بیشتر باعث نفخ می شود.