گوشت می تواند تاثیر بسزایی بر روی فقر آهن بگذارد

گوشت قرمز بخش مهمی از رژیم غذایی در طول تکامل انسان بوده است. به طور کلی، هنگامی که گوشت قرمز به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متنوع گنجانده شود، می تواند منبع غنی از مواد مغذی ضروری زیستی و پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا باشد.

آیا می دانید که یک لیتر شیر چند لیوان است و چگونه می توان آن را اندازه گیری نمود تا بتوانید پی به میزان دقیق آن ببرید؟

مقاله حاضر نقش/تأثیر رژیم غذایی گوشت قرمز و فرآوری شده را با اشاره به تأثیر نسبی گوشت سفید در طیف وسیعی از شرایط مزمن از جمله کم‌خونی فقر آهن، بیماری‌های قلبی عروقی (CVD)، سرطان و زوال عقل مورد بحث قرار می‌دهد. نقش گوشت قرمز در رابطه با شرایط فیزیولوژیکی کلیدی مانند حفظ سلامت عضلات اسکلتی و استخوان و در دوران بارداری نیز مورد بحث قرار گرفته است.

توجه نمایید که یک کیلو گوشت برای چند نفر قیمه را لازم است و همواره چه اندازه از آن می تواند برای مراسمات و میهمانیها مورد استفاده باشد؟

گنجاندن گوشت قرمز بدون چربی در یک رژیم غذایی سالم و متنوع ممکن است در این شرایط بحرانی مفید باشد. با این حال، شواهد فزاینده ای وجود دارد که نشان می دهد گوشت قرمز و به خصوص گوشت فرآوری شده با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سرطان و زوال عقل مرتبط است، در حالی که گوشت سفید خنثی است یا با خطر کمتری همراه است. در حال حاضر شک کمی وجود دارد که گوشت فرآوری شده و فرآوری نشده باید دستورالعمل های غذایی عمومی جداگانه ای داشته باشد.

برای ورود به سایت اراد برندینگ تنها کافی است بر روی بخش مربوطه کلیک نموده تا به درگاه مورد نظر وارد شده و راهنمایی لازم را دریافت نمایید.

کلمات کلیدی: گوشت قرمز گوشت فرآوری شده؛ کم خونی؛ بیماری های مزمن؛ زوال عقل؛ سلامت استخوان؛ بارداری
1. مقدمه
تولید جهانی گوشت طی 50 سال گذشته به سرعت افزایش یافته است و نرخ تغییر در بین کشورها بسیار متغیر بوده است . رشد مصرف گوشت در کشورهایی که یک گذار اقتصادی قوی را تجربه کرده‌اند، بسیار مشخص بوده است، به عنوان مثال، چین و برزیل از سال 1961 به ترتیب تقریباً 15 و 4 برابر رشد کرده‌اند.

با ترکیب وایتکس و آلومینیوم می توانید شفافیت لازم را برای آن به همراه آورد تا قادر بود نسبت به روشنایی کافی آن اقدام نمود.

Foods 11 02063 g001 550شکل 1. تولید جهانی گوشت (الف) و تولید گوشت بر اساس نوع دام (ب). منبع: در حالی که در سراسر جهان در دهه 1960، پروتئین رژیم غذایی عمدتاً از محصولات مشتق شده از گیاهان مانند گندم تهیه می شد، امروزه تا 58 درصد از پروتئین موجود از محصولات حیوانی تامین می شود. در نتیجه، در حال حاضر، فرآورده‌های گوشتی منبع اصلی پروتئین در کشورهای توسعه‌یافته (۲۸ گرم پروتئین در هر فرد در روز) هستند که ۳۰ درصد از کل مصرف انرژی را تشکیل می‌دهند.

  • منابع:
    1. Benefits and Risks Associated with Meat Consumption during Key Life Processes and in Relation to the Risk of Chronic Diseases

  • تبلیغات: 
    1. روبالشتی وجود داشته باشد که صورت خودفشار می دهیم
    2. روغن طبیعی برای سلامتی بدن
    3. چند راز موفقیت که امروزه بسیار مهم می باشد!!!
    4. بهترین پمپ های آب در کشور