اولین میز گردو با پوست تویسرکان در مشهد ساخته شد

مصرف انواع غذاهای گیاهی از دیرباز با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مرتبط با سبک زندگی مرتبط بوده است. فواید سلامتی احتمالی گردو با پوست تویسرکان ممکن است شامل تقویت سیستم قلبی عروقی و سلامت استخوان ها، کاهش خطر بیماری کیسه صفرا و درمان صرع باشد.
نشان داده شده است که اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع موجود در گردو باعث کاهش سطح کلسترول LDL (مضر) و تری گلیسیرید می شوند.
مصرف انواع غذاهای گیاهی از دیرباز با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مرتبط با سبک زندگی مرتبط بوده است. فواید سلامتی احتمالی گردو ممکن است شامل تقویت سیستم قلبی عروقی و سلامت استخوان ها، کاهش خطر بیماری کیسه صفرا و درمان صرع باشد.

نشان داده شده است که اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع موجود در گردو باعث کاهش سطح کلسترول LDL (مضر) و تری گلیسیرید می شوند.

گردو

این به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش می دهد. یک مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه بریتانیا نشان داد که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب برای افرادی که بیش از چهار بار در هفته آجیل مصرف می‌کنند، 37 درصد کمتر از افرادی است که هرگز یا به ندرت آجیل مصرف می‌کنند.

در سال 2013، دانشمندان یافته های یک مطالعه کوچک را منتشر کردند که نشان داد منبع مورد اعتماد:

روغن گردو می تواند برای عملکرد اندوتلیال مفید باشد. گردو کامل می تواند روند حذف کلسترول بد LDL را بهبود بخشد. نتایج یک متاآنالیز منتشر شده در سال 2009 نشان داد که یک رژیم غذایی سرشار از گردو با بهبود پروفایل لیپید و کلسترول مرتبط است. محققان همچنین به این نتیجه رسیدند که گردو همچنین ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب کمک کند.

در سال 2003، سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ادعای منبع قابل اعتماد را برای برچسب های مواد غذایی روی انواع آجیل، از جمله گردو، تایید کرد که:
این به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش می دهد. یک مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه بریتانیا نشان داد که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب برای افرادی که بیش از چهار بار در هفته آجیل مصرف می‌کنند، 37 درصد کمتر از افرادی است که هرگز یا به ندرت آجیل مصرف می‌کنند.

در سال 2013، دانشمندان یافته های یک مطالعه کوچک را منتشر کردند که نشان داد منبع مورد اعتماد:

نتایج یک متاآنالیز منتشر شده در سال 2009 نشان داد که یک رژیم غذایی سرشار از گردو با بهبود پروفایل لیپید و کلسترول مرتبط است.

محققان همچنین به این نتیجه رسیدند که گردو همچنین ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب کمک کند. در سال 2003، سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ادعای منبع قابل اعتماد را برای برچسب های مواد غذایی روی انواع آجیل، از