دوره خاصی وجود ندارد که نشان دهنده مصرف مرکبات باشد و لیمو را در تمام طول سال به همراه چای، شکر یا آب می خورند.
این میوه به دلیل تجمع اسید اسکوربیک، یک آنتی اکسیدان طبیعی و محرک سیستم ایمنی مشهور است بنابراین، مردم به خواص مفید و موارد منع مصرف میوه علاقه مند هستند.
ترکیب لیمو
مقدار زیادی اسید سیتریک در پالپ متمرکز شده است و اساس میوه را تشکیل می دهد و پوست آن سرشار از فلاونوئیدها، اسانس ها، ترکیبات پکتین، فیبر غذایی، گلیکوزیدها، فیتونسیدها است البته بیشتر این مواد در پالپ نیز جمع می شوند.
لیمو شیرین در بازار حاوی ویتامین های زیادی است، از جمله آنها می توان به اسید فولیک، اسید پانتوتنیک، ویتامین D، توکوفرول، تیامین، رتینول، پیریدوکسین، ریبوفلاوین، ویتامین PP، اسید اسکوربیک و غیره اشاره کرد.
از میان عناصر کمیاب، بور، آهن، مس، مولیبدن، روی، فلوئور و منگنز بیشترین اهمیت را دارند همچنین ماکروسل های زیادی وجود دارد، از جمله گوگرد، پتاسیم، کلر، سدیم، منیزیم، فسفر، کلسیم و غیره.
پروتئین، کربوهیدرات و چربی بهینه شده در لیمو غلیظ شده است به مقدار کالری 100 گرم و بیش از 28 واحد نیست و به عنوان بخشی، خاکستر، آب، اسیدهای آلی، فیبر، پلی و مونوساکاریدها انباشته می شوند.
خواص مفید لیمو
افزایش هوس غذایی در افرادی که اخیراً بیماری یا جراحی داشته اند.
تحرک روده را تحریک می کند، میکرو فلور آن را بهبود می بخشد.
حفره اندام های داخلی را از سموم و سموم پاک می کند.
باعث جذب بهتر مواد مغذی از غذا می شود.
به سیستم ایمنی ضعیف برای مبارزه با ویروس ها کمک می کند.
تحریک، رفع خواب آلودگی و خستگی؛
محیط روانی-عاطفی را عادی می کند، با اثرات استرس مبارزه می کند.
ناخن ها را سفید می کند، آنها را تقویت می کند.
ترکیب و گردش خون را بهبود می بخشد.
برای بهبود مو استفاده می شود؛
به کاهش دوره دیابت کمک می کند؛
استفراغ همراه با سمیت را در زنان باردار تسکین می دهد.
حفره کانال های خون را از تجمع کلسترول پاک کنید.
کمبود مواد مغذی را با کمبود ویتامین جبران می کند.