سس خردل منبع مس است، مس به عنوان ترکیبی از چندین آنزیم، برای تشکیل هموگلوبین و کلاژن (پروتئینی که در ساختار و ترمیم بافت ها استفاده می شود) در بدن ضروری است.
چندین آنزیم حاوی مس نیز به دفاع بدن در برابر رادیکال های آزاد کمک می کنند.
سس خردل فرنچ منبع سلنیوم هستند این ماده معدنی با یکی از آنزیم های آنتی اکسیدانی اصلی کار می کند و از تشکیل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کند همچنین به تبدیل هورمون های تیروئید به شکل فعال آنها کمک می کند.
سس خردل منبع ویتامین B2 است این ویتامین با نام ریبوفلاوین نیز شناخته می شود مانند ویتامین B1 در متابولیسم انرژی تمام سلول ها نقش دارد علاوه بر این، به رشد و ترمیم بافت ها، تولید هورمون ها و تشکیل گلبول های قرمز کمک می کند.
سبزی خردل منبع ویتامین B6 است ویتامین B6 که پیریدوکسین نیز نامیده میشود، بخشی از کوآنزیمهایی است که در متابولیسم پروتئینها و اسیدهای چرب و همچنین در سنتز انتقالدهندههای عصبی شرکت میکنند همچنین به تولید گلبول های قرمز کمک می کند و به آنها اجازه می دهد تا اکسیژن بیشتری را حمل کنند.
پیریدوکسین همچنین برای تبدیل گلیکوژن به گلوکز ضروری است و به عملکرد صحیح سیستم ایمنی کمک می کند در نهایت، این ویتامین در تشکیل برخی از اجزای سلول های عصبی و در تعدیل گیرنده های هورمونی نقش دارد.
سس خردل منبع ویتامین E است یک آنتی اکسیدان اصلی، ویتامین E از غشایی که سلول های بدن را احاطه کرده است، به ویژه گلبول های قرمز و گلبول های سفید خون (سلول های سیستم ایمنی) محافظت می کند.
خردل حاوی مواد بسیار جالبی از نظر سلامتی است: به عنوان مثال گلوکوزینولات ها و کاروتنوئیدها.
با این حال، و با توجه به مقادیر کمی که به صورت روزانه مصرف می شود، به سختی می توان مزایای سلامتی واقعی را به آن نسبت داد.