هر ماه جولای، ما شما را تشویق می کنیم که یکی از بهترین روزهای غذایی موجود را جشن بگیرید: روز جهانی شکلات! و اگر قصد دارید با نوار مورد علاقه خود چیزی بپزید یا بپزید، ممکن است بخواهید قبل از انجام این کار این را بخوانید.
زیرا بین پخت و شکلات شونیز فارلین که در راهروی شیرینی فروشی در سوپرمارکت پیدا می کنید تفاوت وجود دارد.
شکلات پخت به طور کلی شکلات شیرین نشده و بدون شکر است و معمولاً در دستور العمل هایی استفاده می شود که شکر اضافه شده را به عنوان یک ماده تشکیل می دهند.
آن را خواهید یافت که به صورت بلوک، تکه یا چیپس فروخته میشود و قبل از اینکه به مغازهها راه پیدا کند در کارخانهها اصلاح میشود.
تمپرینگ نامی است که به فرآیند گرم کردن و سپس سرد کردن شکلات ذوب شده تا دمای خاص داده می شود و آن را به هم می زنیم تا کریستال های چربی پایدار ایجاد شوند و به نتیجه نهایی اجازه می دهند شکلاتی با بافتی صاف، سطحی براق و آن ضربه مشخص شود.
وقتی آن را می شکنی به دلیل دمایی که در آن سرد می شود، شکلات دم کرده نباید در تماس با انگشتان ذوب شود. چرا نباید از شکلات تخته ای معمولی برای پخت استفاده کنید.
شکلات خود را برای دستور العمل ها به جای اندازه گیری حجم آن وزن کنید. هنگام آب کردن شکلات، از گرم کردن بیش از حد آن خودداری کنید و هرگز آب اضافه نکنید.
اگر در دستور پخت براونی یا کیک نیاز به شکلات ذوب شده است و چیزی در دست ندارید، آن را با پودر کاکائو ارزانتر تعویض کنید. بنابراین به ازای هر 100 گرم شکلات 70 درصدی که نیاز دارید، 70 گرم پودر کاکائو و 30 گرم چربی اضافی (روغن یا کره) اضافه کنید.