بادام هندی نام میوه و درخت خانواده Anacardiaceae از خانواده سوماخوف است و خواص مفید آن اولین بار توسط سرخپوستان تیکون که در قلمرو برزیل مدرن زندگی می کردند کشف شد.
در قرن شانزدهم، ملوانان پرتغالی بادام هندی را به هند و آفریقا آوردند، این درخت در آب و هوای گرم و مرطوب به خوبی عمل می کند و اکنون در بیش از 30 کشور رشد می کند.
بین پوسته و پوسته خارجی مهره حاوی اسید آناکاردیک کاستیک است که در صورت تماس با پوست باعث قرمزی و حتی سوختگی می شود و بادام هندی کاملا تمیز می شود و سپس سوراخ می شود تا رزین باقی مانده تبخیر شود.
به همین دلیل است که محصول به صورت پوسته فروخته نمی شود و پوسته بادام هندی پوست کنده هدر نمی رود: لنت های ترمز خودروها از آن ساخته می شوند که در تولید لاستیک، لاک و روغن خشک کن استفاده می شود.
بادام هندی به ویژه سرشار از چربی های غیراشباع کاهش دهنده کلسترول است.
بادام هندی بسته ای سرشار از مس است که به جذب ویتامین ها و مواد معدنی مهم کمک می کند همچنین این محصول حاوی منیزیم، آهن، کلسیم، پتاسیم و فسفر است.
با وجود تمام خواص مفید، مهم است که به یاد داشته باشید که بادام هندی یک آلرژن نسبتاً قوی است بنابراین با این محصول باید با احتیاط زیادی برخورد کرد.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
بادام هندی منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها، به ویژه پلی فنول ها و کاروتنوئیدها است.
آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که به بازیابی سلول های بدن، کند کردن روند پیری و تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند علاوه بر این، بادام هندی بو داده فعالیت آنتی اکسیدانی را افزایش می دهد.
مس موجود در این محصول همچنین از ایمنی بدن پشتیبانی می کند و این ریز عنصر در تشکیل سلول های سیستم ایمنی – لکوسیت ها نقش دارد.
هضم غذا را بهبود می بخشد
فیبرهای غذایی نقش مهمی در سازماندهی یک رژیم غذایی سالم دارند و بادام هندی به دلیل داشتن فیبر، داروی خوبی برای پیشگیری از یبوست است. این محصول به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند، ترکیب طبیعی میکرو فلور را حفظ می کند