شکر را عامل سلامت قلب دانسته اند

شکر در مورد سلامتی شهرت تلخ و شیرینی دارد و قند به طور طبیعی در تمام غذاهای حاوی کربوهیدرات مانند میوه ها و سبزیجات، غلات و لبنیات وجود دارد.

مصرف غذاهای کامل حاوی شکر قهوه ای کارون اشکالی ندارد که غذاهای گیاهی همچنین دارای مقادیر بالایی فیبر، مواد معدنی ضروری و آنتی اکسیدان هستند و لبنیات حاوی پروتئین و کلسیم هستند.

از آنجایی که بدن شما این غذاها را به آرامی هضم می کند، قند موجود در آنها منبع انرژی ثابتی به سلول های شما می دهد.

مصرف زیاد میوه ها، سبزیجات و غلات کامل نیز خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت، بیماری قلبی و برخی سرطان ها را کاهش می دهد.

مصرف بیش از حد شکر
با این حال، مشکلات زمانی رخ می دهد که شکر اضافه شده بیش از حد مصرف کنید یعنی شکری که تولید کنندگان مواد غذایی برای افزایش طعم یا افزایش ماندگاری به محصولات اضافه می کنند.

از آسیب ناشی از التهاب مزمن محافظت کنید.
علم ثابت کرده است که التهاب مزمن و با درجه پایین می تواند به یک قاتل خاموش تبدیل شود که به بیماری های قلبی عروقی، سرطان، دیابت نوع 2 و سایر شرایط کمک می کند که نکات ساده ای را برای مبارزه با التهاب و سالم ماندن از کارشناسان دانشکده پزشکی هاروارد دریافت کنید.

در رژیم غذایی آمریکایی، نوشابه‌های گازدار، نوشیدنی‌های میوه‌ای، ماست‌های طعم‌دار، غلات، کلوچه‌ها، کیک‌ها، آب‌نبات‌ها و بیشتر غذاهای فرآوری‌شده، منابع اصلی هستند.

اما شکر ارگانیک افزوده در اقلامی که ممکن است فکر نکنید شیرین شده اند نیز وجود دارد، مانند سوپ، نان، گوشت های پخته شده و سس کچاپ.

نتیجه: ما مقدار زیادی شکر قهوه ای قم اضافه شده مصرف می کنیم و به گفته مؤسسه ملی سرطان، مردان بالغ روزانه به طور متوسط ​​24 قاشق چایخوری شکر اضافه شده مصرف می کنند.

دکتر فرانک هو، پروفسور تغذیه در دانشگاه هاروارد می گوید: تأثیر شکر قهوه ای اضافی بر چاقی و دیابت به خوبی ثبت شده است، اما یکی از زمینه هایی که ممکن است بسیاری از مردان را شگفت زده کند این است که چگونه طعم قند آنها می تواند تأثیر جدی بر سلامت قلب آنها بگذارد.

  • منابع:
    1. The sweet danger of sugar

  • تبلیغات: 
    1. فردی که با استفاده از کمربند چرم توانست اسب وحشی را رام کند!!
    2. گوگرد انعطاف پذیری حالت اکسیداسیون
    3. چرم سازی مدرن
    4. تلخی لیمو عمانی